Het marketing- en communicatiebureau voor bedrijven in technische B2B omgevingen

BRANDINDUSTRY_200405_icons_website_meer_leads
BRANDINDUSTRY_200326_icons_website_meer_customers
BRANDINDUSTRY_200326_icons_website_groeien

Heeft u het juiste bureau gevonden?

Wij willen waardevol zijn voor u als klant. Dat is ons bestaansrecht. Een wederzijdse match is dan ook belangrijk. Benieuwd of dat zo is? Doorloop de vragen!

Kunnen wij u helpen? Beantwoord de volgende vragen

Is uw organisatie b2b?

JaNee

Is uw organisatie technisch?

JaNee

Marketing, sales of service een uitdaging?

JaNee

Mogelijk valt uw organisatie niet binnen onze doelgroep. Neem contact met ons op voor meer informatie.

We hebben een match! Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden hoe uw organisatie verder te brengen.

Uw naam (verplicht)

Email (verplicht)

Wij maken het verschil

Door globalisering(LINK) en digitalisering(LINK) zijn het gedrag en de koopprocessen van organisaties in technische B2B omgevingen drastisch veranderd en continu in ontwikkeling. Divers onderzoek heeft ruimschoots bewezen dat de potentiële klant zich online oriënteert naar informatie, reviews en zo bepaalt of uw organisatie in overweging wordt genomen voor het oplossen van zijn of haar behoefte, vraagstuk of uitdaging. Waarom uw organisatie hier iets mee moet doen? Ik vertel u het graag in de video of lees hier de volledige tekst.

De koper als leidraad voor succes

Of u nu wilt groeien door meer traffic of leads te genereren of meer wilt halen uit uw bestaande relaties, weten wie uw potentiële en bestaande klanten zijn en hun beleveniswereld, is altijd het uitgangspunt om succesvol te zijn. Wij helpen, zetten het vliegwiel in beweging en verbeteren uw marketing, sales en serviceproces.

Om meer traffic te genereren, zal uw organisatie online vindbaar moeten zijn. Hoe relevanter de content van uw organisatie, hoe hoger u wordt weergegeven in de organische zoekresultaten. Om uw verschijningspositie een goede start te geven wordt SEA vrijwel altijd door ons ingezet. Uw website speelt een essentiële rol.

[[[[tekst volgt met services/tools]]]]

[[[[tekst volgt met services/tools]]]]

[[[[tekst volgt met services/tools]]]]

De samenwerking – verder uitschrijven

Samen met u geven we invulling aan de samenwerking. Uw wensen en behoeftes staan hierbij voorop. Beschikt uw organisatie over een complete afdeling maar mist u specifieke competenties? Dan vullen wij dit gat graag op. Maar ook wanneer u geen beschikking heeft over een complete afdeling, dan zijn wij de externe expert bij u als medewerker intern.
In deze rol kijken we met prioriteit samen op strategische wijze naar buyer persona’s, de journey’s die worden doorlopen en welke contactmomenten plaatsvinden in dit proces en waar waarde kan worden toegevoegd. Door bijvoorbeeld content te ontwikkelen of de persoonlijke contactmomenten met de koper te evalueren en te optimaliseren. Alles met een agile aanpak.
Afhankelijk van de behoeftes die u heeft, ondersteunen we u met een team aan specialisten voor een vast aantal uren per maand en vergroten we uw commerciële succes.

Vraag vandaag nog een Hubspot demo aan

Ontdek nu hoe HubSpot jouw marketing en sales kan helpen


Wij vertellen u graag meer over onze aanpak om u te helpen bij het opbouwen van een inbound organisatie